Våra produkter

Vi har noggrant valt ut vilka produkter vi vill arbeta med. Det skall synas och kännas att det är kvalitet i varje detalj. 
Här kan du läsa om alla våra olika material som vi valt att arbeta med, för din bästa upplevelse som kund.

Material. Trä, canvas, fine art, museum etching


Hahnemühle Fine Art 210 gram
För att vara en poster måste vi säga att vi inte valt att tumma på kvaliteten vad gäller pappret. Hahnemühle Studio Enhanced är ett riktigt kvalitetspapper, gjort av 100% cellulosa. Pappret har en slät yta med matt finish och "bright white” bas som ger en god färgåtergivning.  

  

Hahnemühle Museum Etching 350 gram
När du vill ha det där extra, riktigt vacker kvalitet. Då är det Hahnemühle Museum Etching som är det givna valet. Detta är vår absoluta favorit och klär väggarna i vårt hem. Ett vackert utskriftsmaterial med mycket hög kvalité. Pappret har en grov ytstruktur och är tillverkat av 100% bomull och är arkivbeständigt. Alla bilder levereras med 1 cm vit kant runt om bildytans slutformat, vilket behövs vid inramning hos en rammakare samt för att säkerställa att bilden hanteras varsamt vid tryck för absolut bästa resultat. 

  

Canvas
Att skapa ett tidlöst rum med vackra motiv, utan inramning. Då rekommenderar vi våra canvas. Canvas är tidlöst och passar väldigt bra för fotografiska motiv samt illustrationer. Vår canvasduk är av 100 % bomull och har en grov dukstruktur. Bilderna är utskrivna med arkivbeständigt bläck, för den bästa hållbarheten. Vi använder äkta kilramar av hög kvalité i tjockleken 16 mm. 

 

Trätavlor
Ta ett steg längre, ta in naturen till dig. Våra trätavlor är utskrivna på 9 mm tjock björk. Vi har en högkvalitativ utskrift på träytan, utan vit färg just för att materialets naturliga karaktär skall få glänsa. Våra trätavlor ger ett organiskt utseende och varje tavla blir därmed unik. Detta är vår personliga favorit för våra svartvita bilder.